Steg for steg – mot en vellykket lansering

Det er mye som skal stemme i et vellykket nettsideprosjekt. Man må forstå hvem man snakker til, ha godt innhold og egnede konverteringspunkter, nettsiden skal se ut og fungere som ønsket på alle skjermer og den skal være tilpasset søkemotorer. Å sikre dette krever en god steg-for-steg prosess.

Innsikt

For å kunne lage en effektiv nettside trenger vi å vite hva målene med nettsiden er, hva dere selger og hvordan, hvem kundene er og hvordan kundenes kjøpsreise ser ut. Kartleggingsjobben er viktig for å kunne bygge den ultimate nettsiden.

clarity
Gourp

Kommunikasjon og konvertering

Når vi har fått klarhet i spørsmålene over kan vi begynne å jobbe med hvordan nettsiden din skal kommunisere.

Dersom målet er økt salg er det viktig at nettsiden kommuniserer klart og tydelig hva dere leverer og hvordan. Nettsiden skal overbevise den potensielle kunden om hvorfor velge dere og svare på hans/hennes spørsmål.

Det bør være noen gode triggere, konverteringspunkter, som gjør at den potensielle kunden gir fra seg kontaktinformasjon. På den måten kan dere ta salgsdialogen videre.

Design

Vi vil jobbe frem et design som understøtter innholdet, reflekterer ditt selskap på en god måte og som gir de besøkende et profesjonelt inntrykk. Du er med og gir input, og du får godkjenne designet.

Group

Webutvikling

Når vi er enige om design, så er det webutvikler som tar over. Nettsiden utvikles, kvalitetssjekkes og testes.

SEO

SEO er forkortelse for søkemotoroptimalisering, at nettsiden med alle undersider rangerer så høyt som mulig i søkemotorer, slik som Google. Både i innholdsfasen, designfasen og utviklingsfasen har vi SEO i tankene, da rangering også vil avhenge av om siden er mobiltilpasset, laster hurtig, har en god sidestruktur, at sikkerhetssertifikater er oppdatert etc.

Mot slutten lager vi metatitler og metabeskrivelser (de små tekstsnuttene som vises i google-søket), tagger bilder og ser over at alt det designmessige og tekniske er på plass for optimal rangering.

Lanseringen

Vi har først en beta-lansering, slik at bare dere kan se den nye nettsiden slik den ser ut “ferdig”.

Da kan dere sende lenken til kolleger og venner, og se over selv. Når dere føler dere trygge på at alle er som det skal lanserer vi “på ordentlig”.

Opp gjennom årene har vi vært igjennom mange ulike scenarier og utfordringer, så vi har nå en suksess-sjekkliste vi alltid går igjennom for å ta høyde for alt som kan skje. Vi er derfor trygge på å kunne få til en god lansering.

Scroll to Top