La oss snakke om det viktigste for bedriften din – nettsiden!

Kjøpsreisen har flyttet seg på nett, og nettsiden er blir avgjørende for din bedrift.

Nettsiden din er stedet der...

Du skjønner poenget: det er avgjørende at nettsiden din kommuniserer tydelig og konverterer.
Globe

Vi har strømlinjeformet prosessen vår for å sikre godt samarbeid og best mulige resultat

Vi har laget en prosess, for å sikre at vi gjør de riktige tingene i riktig rekkefølge.
 
Hvis alt går raskt fra kundens side kan vi sette opp en enkel nettside på en uke, og en mer komplisert side i løpet av et par måneder.

Prisen avhenger av dine behov

– som avhenger av dine mål

Noen har enkle nettsidebehov, mens andre har mer komplekse behov. Når du sammenligner priser, sørg for å sammenligne epler og epler. Vi kan lage en enkel nettside for en lav pris. Vi kan også bruke all erfaring i teamet vårt og vår velprøvde prosess for å hjelpe deg med strategi, innhold, konverteringspunkter, seo, design og utvikling.

BRONSE

NOK 49,000

For deg som kun ønsker webdesign, og klarer resten selv.

GULL

NOK 199,000

ANBEFALT

For dere som ønsker å bygge en nettside som både kommuniserer og konverterer, og som trenger veiledning gjennom hele prosessen.

SØLV

NOK 99,000

Best egnet for selskaper som ønsker hjelp med webdesign samt søkemotoroptimalisering.

Mest stilte spørsmål

Prisene på nettsider varierer avhengig av dine behov. En enkel nettside er et helt annet prosjekt enn et komplekst nettsideprosjekt, som krever mye forarbeid, strategiarbeid, tekstarbeid, spesialtegnet design og ulik funksjonalitet. Det er mange faktorer som spiller inn. Vi har imidlertid laget noen prispakker. Prispakkene ser du her!

Ja, vi utvikler nettsider i WordPress, og det skal være enkelt for kunde å oppdatere selv. Du vil enten få en manual med instruksjoner eller tilgang til et ressursbibliotek med videoer som viser hvordan du kan oppdatere ting som tekst, bilder, nyheter etc selv.

For at noen skal fylle ut et skjema på din nettside må du ha vunnet deres tillit, i tillegg er det smart å ha et “agn” de kan bite på.

Du kan optimalisere nettsiden din for leadsgenerering gjennom kampanjer, for eksempel “meld deg på webinar”, chat gratis nedlastbart innhold,e-postmarkedsføring mm

Det er 3 alternativer du kan velge mellom etter at nettsiden er lansert.

Første alternativ er at du kan hoste og vedlikeholde selv. Dette anbefales kun dersom dere har erfaring på dette inhouse.

Det neste alternativet er å la Contenting ta seg av hosting og vedlikehold; da vil vi oppdatere plugins og WordPress versjoner, monitorere oppetid, sørge for sikkerheten og alltid være tilgjengelig for kritisk support.

Dersom du ønsker å jobbe videre med web- og markedsføring anbefaler vi deg å abonnere på en markedsavdeling. Da hjelper Contenting både med hosting, vedlikehold og sikkerhet, men også markedsstrategi, kampanjer, innholdsproduksjon med mer.

Når vi utvikler og lanserer nettsiden sørger vi for at den lanseres med et oppdatert sikkerhetssertifikat, og at theme og plugins er oppdatert til siste versjon.

Dersom dere velger at vi skal hoste og vedlikeholde nettsiden videre, så sørger vi også for sikkerhet.
Les mer om pakkene våre her: https://contenting.no/nettside/etter-lansering/

Dersom dere at dere selv skal ta dere av hosting og vedlikehold, blir det deres ansvar å gjøre løpende oppdateringer, oppdatere sikkerhetssertifikat, og ha nødvendige antivirus programvare på PCen og håndtere eventuelle kritiske feil. Vi anbefaler derfor sterkt å la oss ta oss av hosting og vedlikehold med mindre dere har kompetanse på dette internt.

Vi har laget en prosess, for å sikre at vi gjør de riktige tingene i riktig rekkefølge.

Hvis alt går raskt fra kundens side kan vi sette opp en enkel nettside på en uke, og en mer komplisert side i løpet av et par måneder.

Scroll to Top