Vi kan hjelpe deg med å lande kundeemner på LinkedIn

Contenting har vært vellykket når det gjelder å få kvalitets leads på LinkedIn, og det er også våre største kunder. Hva er hemmeligheten vår? Vi har faktisk en klar strategi som vi bruker for oss selv og våre kunder.
 
Og gjennom dette verkstedet ønsker vi å trene din bedrift i å bruke samme strategi og starte reisen mot sosial salg excellence.
Linkedin

Vi kan ha den moderne måten å selge

Vi får de fleste av kundeemnene våre på LinkedIn. Ja! Det er sant. Når vi ser at vi har fri kapasitet, intensiverer vi vår LinkedIn-innsats for generering av kundeemner. Ja, vi får kunder fra andre kanaler også, men LinkedIn er den desidert mest effektive. Den samme strategien har også hjulpet flere av våre kunder (IT-selskaper). Vil du vite hemmeligheten vår? Vi kan fortelle deg det.

I Contenting er vi stolte av å si at vi får alle kunder til å danne enten nettverk, LinkedIn og noen få fra annonser. Vi har aldri gjort en kald samtale eller e-post. Vi forteller våre kunder at markedsføring tar over salgsprosessen, og det tror vi virkelig. Derfor praktiserer vi når vi forkynner.

LinkedIn

Her er noen av partnerne som opplevde LinkedIn Workshop.

retune
block works
invid
linkedin

Hva er i LinkedIn Workshop?

Vi kaller vår LinkedIn-strategi, LinkedIn 6. Utgangspunktet her er at vi har en tendens til ikke å bruke firmaprofilen så aktivt. Folk stoler på folk og kjøper fra folk. Derfor må vi bygge opp mini-påvirkere i selskapet.

I verkstedet dykker vi inn i LinkedIn 6. Den består av 6 ting som vil gjøre LinkedIn-kontoen din av høy verdi og øke tillitshastigheten. Hver av deltakerens profiler og firmaprofiler vil bli evaluert fra topp til tå. Og vi vil ha en engasjerende diskusjon om hvordan vi kan gjøre det enda bedre. Vi vil være med deg fra start til slutt!

Endelig besluttet å bli en LinkedIn rockstar?

La oss komme i gang og samle mannskapet!

Verkstedet koster bare € 2000.

Hvis du har spørsmål, vil vi fortelle deg mer om det og svare på noen av dine spørsmål når vi snakker.

LINKEDIN WORKSHOP

€ 2,000

Scroll to Top