Content Marketing er din nye selger

Car

Ikke gi konkurrentene en fordel. Sørg for at du har riktig innhold.

Vi vet at konkurrentene dine jobber med innholdsmarkedsføring; sørg for at du gjør det bedre enn dem.

Det handler om å være på rett sted, med riktig innhold, til rett tid om kundens kjøpsprosess. Det er å forstå hvem du snakker med og hvilket innhold som kan svare på spørsmålene deres og overbevise dem om å kjøpe.

Når kunden ankommer bilbutikken, har han allerede bestemt seg, basert på innholdet han fant på digitale flater. Uten godt innhold blir du en tapende fest i kampen om nye kunder.

direction

La oss gå gjennom trinnene i innholdsmarkedsføring

users

Vi må bli kjent med publikum først. Vi kan gjøre dette ved å opprette personas basert på statistikk fra kundebasen, for eksempel Google Analytics. Etter dette designer vi innhold som passer til publikums ønsker og behov.

Clip

Vi må ha et mål. Et godt mål er spesifikt, målbart, oppnåelig, relevant og tidsbundet .

Innholdet må engasjere seg. Vi trenger å vite hva kunden er interessert i og ønsker å lese om. Innholdsmarkedsføring handler om å gi publikum den informasjonen de trenger og søker etter.

Clip

Vi måler resultatene for å se hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Å kjenne dine kjerne-KPI-er er er avgjørende for å måle effektiviteten av innholdsmarkedsføring.

Whitepapers

Whitepapers er mini-guider som vil gi leseren verdifull informasjon og direkte eller indirekte utløse kjøp. Potensielle kunder må ofte oppgi kontaktinformasjon for å laste ned.

Priser inkluderer research, innholdsskriving og design.

Vi research, intervjuer, skriver innhold, lager enkle illustrasjoner og designer forsider. Du får whitepaper levert i PDF-format.

Whitepaper

NOK 12,900

5 sider + inkl forside

NOK 19,900

ANBEFALT

9 sider + inkl forside

NOK 16,900

7 sider + inkl forside

Artikler og Bloggposter

Det er viktig med godt og engasjerende innhold for å ha en levende nettside, blogg og/eller kundemagasin. Vi hjelper deg.
New Illustration

NOK 6,000

SEO-vennlig blogginnlegg (300-600 ord)

NOK 10,000

RECOMMENDED

Krever et intervju med en profesjonell eller research – opptil 1000 ord

NOK 8,000

Kundereferanseartikler (vi må få kontaktdetaljer til kunde som skal intervjues)

Workshop: Social selling via LinkedIn

Vet du hvor Contenting får de fleste av sine leads? Det er gjennom LinkedIn. Det har for oss vært en meget verdifull platform for å bygge relasjoner og komme i kontakt med nye kunder. Vi hjelper gjerne dere i gang med det samme gjennom en social selling workshop.
Linkedin

Video

Video har blitt mer populært i dag, det er fordi videoer er enkle å fordøye og engasjerende. Video kan forklare alt raskere og mer personlig og kan gjøre vanskelige konsepter enklere å forstå.

Videoer er viktig del av markedsføringsstrategien din, da den kan brukes overalt i sosiale medier, e-post og nettsider.

Se vår samarbeidspartner Oscar Hovland fra Kogger fortelle om viktigheten av video.

Image

Trenger du regelmessig hjelp med innholdsmarkedsføring og andre oppgaver?

Hvis du trenger kontinuerlig hjelp med nettside, design, innhold, kampanjer og annet bør du vurdere å abonnere på en markedsavdeling. Da får du tilgang til en hel markedsavdeling bestående av en webutviklere, designere, innholdsprodusenter og digitale markedsførere i minst 32 timer i måneden.

Å sette opp og vedlikeholde en ny nettside kan være en del av dette abonnementet. Vi kan også hjelpe til med eventuelle andre markedsføringsoppgaver du måtte ha.

Abonner på vår markedsavdeling i dag!

Scroll to Top