Vi er glade for å se at du har kommet så langt!

Vi er klare for å se om dette er en god match.
 
Vi ønsker å finne kunder vi kan skape suksesshistorier med. Er det deg?
Idea

Stemmer vi?

0% match

Det er flott! Nisjen der vi har mest kunnskap er innenfor IT. Hvis du er en IT-partner, gjør det oss til en “match made in heaven”.

Det er viktig for oss å starte samarbeidet på riktig måte. Markedsføring tar over mer av salgsprosessen, og det er viktig at markedsføring og salg får et balansert samarbeid.

Noen ganger opplever vi at salgsteamet er fraværende eller ikke forstår behovet for å samarbeide. Noen ganger opplever vi at de tar over markedsføringsarbeidet, og respekterer ikke markedsføring som en egen disiplin som krever et eget sett med ferdigheter. Men heldigvis, i mange tilfeller, markedsføring og salg fungerer godt sammen og respekterer hverandre. Vi ønsker å jobbe i selskaper der vi kan få dette balanserte forholdet til å skje, da det er avgjørende for å lykkes.

Dette er flott! Vi vil at du også skal ha ideene dine og ta eierskap til dine egne ideer. Vi vil selvfølgelig også komme opp med ideer. På den måten kan vi diskutere det, og så har du hele teamet til å utføre ideene dine.

Noen av våre største suksesshistorier har vært med selskaper med mange ideer, men mangler tid til å utføre dem. Hos oss får du strategiske innspill om hvordan du utfører, planlegger henrettelsen, og du får noen som faktisk vil utføre den.

Det er supert! Vi jobber nesten utelukkende med B2B-selskaper, og det er faktisk vårt kompetanseområde. Dette betyr at vi kan ha et mer verdifullt forhold.

Uten at du er involvert i prosjektet, er det vanskelig å lykkes. Vi oppnår de beste resultatene når vi samarbeider med kundene, så hvis du er klar til å gjøre din del, er det et godt grunnlag for suksess.

I Contenting tror vi at alt er relatert. Det er meningsløst og upraktisk å kjøre store kampanjer hvis du ikke har et godt nettsted. Alt fra nettstedskampanjer, innhold og design bør fungere sammen for å oppnå gode resultater. Vi mener du må ha en helhetlig tilnærming til salg og markedsføring.

Ha det! Vi er en match! La oss bli kjent med hverandre og ta dette til neste nivå

Først – fortell meg hvem du er, og jeg skal fortelle deg hvordan vi skal jobbe sammen

Utmerket! Du jobber i Markedsføring.

Vi vil både være dine sparringspartnere og produksjonsressurser, og sammen vil vi jobbe for å skape resultater og vekst for din bedrift. Mange markedsførere sier de har lært mye og at karrieren har skutt fart etter å ha jobbet med oss.

Utmerket! Du er administrerende direktør

Du kjenner din bedrift og dens mål, to viktige forutsetninger for å lykkes med salg og markedsføring.

Du er opptatt av resultater, og det er vi også!

Utmerket! Du er salgssjef.

Salg og markedsføring fungerer godt sammen. Selgere må tenke mer som markedsførere, og markedsførere som selgere, så vi justerer våre beslutninger og jobber effektivt. Vi vil ha regelmessige møter for bedre samarbeid om planlegging av våre strategier og gjennomføring.

Scroll to Top