Vi er klare til å få deg til å lykkes!

Du har ideer, kunnskap og lidenskap når det kommer til din bedrift. Vi har et team med bred kompetanse innen web, design og marketing, samt ferdiglagede suksessoppskrifter basert på erfaring. Dette kan du abonnere på gjennom en svært fleksibel forretningsmodell.
 
La oss slå oss sammen og skape magi!

Hvordan fungerer Abonner på en markedsavdeling?

  • Du velger en prispakke, inkludert et visst antall timer per måned.
  • Du har en hel markedsavdeling til rådighet: innholdsprodusenter, utviklere, designere, kampanjespesialister etc. Samtidig som du har en fast kontaktperson i Contenting som koordinerer det hele.
  • Vi blir kjent med deg, dine mål og kundene dine.
  • Vi lager en markedsplan/roadmap til suksess basert på vår kunnskap om din virksomhet, vår erfaring, vår arbeidsmodell og dine innspill.
  • Vi setter opp regelmessige møter, normalt hver uke eller annenhver uke, avhengig av pakkevalget ditt.
  • Vi dokumenterer timesbruk og resultater og sender månedlige rapporter.
Group

Fordeler ved å abonnere på en markedsavdeling

Vi tar deg med på en reise på "7Cs" – vår velprøvde arbeidsmodell

Vi har laget suksessoppskrifter på det meste, fra hvordan en sidestruktur bør være for å rangere høyt i google, til steg-for-steg oppskrifter til hvordan vi kan kjøre leadsgenererende kampanjer som fører til mye salg.

Når det gjelder «Abonner på en markedsavdeling» har vi også laget en steg for steg plan i forhold til hva vi bør gjøre i hvilken rekkefølge. At først bør vi sørge for at nettsiden kommuniserer og konverterer godt, deretter bør vi få i gang effektive kampanjer, så se på innhold og kanaler og til slutt sette dette sammen i en customer journey.

På engelsk blir dette syv ord som alle starter på C, derfor 7Cs.

tiril
point taken logo

I løpet av sitt første år som markedsfører etter endt skolegang oppnådde Tiril:

  • Point Taken gikk fra å ikke få noen konvertering på nettstedet til å få 100 konverteringer i uken
  • Mer enn 10 millioner kroner i omsetning (kun nye kunder) kom som et direkte resultat av markedsføringsarbeidet i 2020. I løpet av de siste månedene av året kom 60% av salget fra markedsinitiativer.
«Jeg har lært så mye på kort tid av å jobbe med Contenting. Det er utrolig å se hvordan vår felles innsats har endret måten Point Taken selger på, og bidratt til vekst og lønnsomhet»
Tiril, markedssjef for Point Taken

Velg en plan som er riktig for bedriften din

LITEN

NOK 32,000

8

timer i uken

32

timer i måneden

1,000

NOK per time

MIDDELS

NOK 59,000

16

timer i uken

64

timer i måneden

920

NOK per time

FULL

NOK 105,000

ANBEFALT

32

timer i uken

128

timer i måneden

820

NOK per time

STOR

NOK 85,000

24

timer i uken

96

timer i måneden

885

NOK per time

Mest stilte spørsmål

Når du velger å abonnere på en markedsavdeling, abonnerer du på en rekke timer per måned, og vi oppretter en plan for oppgaver vi skal jobbe med. Dette er det beste alternativet for deg som regelmessig trenger hjelp med ulike oppgaver eller prosjekter. Ved å abonnere får du tilgang til et helt markedsføringsteam med variert ekspertise for å hjelpe deg med nettsidendesign og markedsoppgaver.

Generelt er medium-pakken det beste valget hvis du trenger regelmessig hjelp til å øke markedsføringen, men den lille pakken er nok for noen bedrifter. Du kan også skalere opp og ned, avhengig av dine behov.

Hvis du er usikker, kan vi ta en samtale om behovene, slik at vi sammen kan finne den pakken som passer dere.

Nei, det vil ikke gå tapt. La oss si at du har den lille pakken (32 timer / måned), og du bare brukte opp 20 timer i mai, for eksempel. De resterende 12 timene vil bli lagt til neste måned. Så, i stedet for 32 timer, vil du ha 44 timer i juni.

7 C’s er vår arbeidsmodell. Det er en prosess som er delt inn i 7 hovedfaser og hver av dem begynner på C på engelsk.

Vi har etablert denne prosessen for våre kunder som en veiledning i forhold til hva de burde prioritere og i hvilken rekkefølge – slik at vi kan skape de beste resultatene på både kort og lang sikt.

Se her for å lære mer om 7 C’s.

Ja, selvfølgelig. Du kan alltid legge opp ekstra timer. Men hvis det skjer ofte, må du kanskje oppgradere abonnementspakken. Dette er fordi vi planlegger i henhold til hvor mange kunder vi har og hvilken pakke de abonnerer på. Så, hvis du vil at vi skal tildele så mange timer du trenger, foreslår vi at du oppgraderer. Men hvis du trenger flere timer i en bestemt måned og færre timer i det neste, kan vi også gjøre det. Vi er fleksible, slik at du kan ha nok timer du trenger for visse måneder.

Ja, det kan du. Men når du kansellerer, belaster vi deg fortsatt for måneden du kansellerer.

La oss si at du avbryter den 6. mai. Da vil abonnementet løpe ut mai og maifakturaen vil være den siste du mottar fra oss.

Scroll to Top